Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

infantil pervertion; en språkdräkt

kom ihåg
jag är den enda kvinna här
som ej är galen

(VISKNINGAR)


(TYSTNAD)


happy happy birthday

är Du á jour
med Din egen situation?
klinisk död?

vi är alla döende

i en blödande sexuell neuros


*T-I-L-L-F-L-Y-K-T-S-O-R-T port 7B*




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson