Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallos; ett filantropiskt hysteri

bristande impulskontroll (såväl ung som åldrad)
slentriana misstagsknull
lår och panna svettiga av ejakuleringsproblem

---> ett hest fumligt HAHA SÅDÄR JA

(anar jag här en brist på kondition?)

klaustrofobisk
men detta
en reproduktion
så bortse (!)



*masspsykossystemet siktar ännu högre*






Fri vers av Malin Magnusson
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 03:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Masspsykossystemet" är ett utmärkt och adekvat uttryck.
Sverige är en enda stor hjärntvättsmaskin rent psykosocialt sett.
2008-09-01

  Malin Magnusson
här ställdes ingen fråga dock
bara konstateranden
och sedan får man blanda om röran bäst man vill

endast din egen hand och tanke sätter dina begränsningar
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson