Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa i livet gratis

Så stolt, så stark, så vig
du går där på din stig
och skönt vid trädets bark
du trampar orörd mark
kom hit, jag hittar svampar,
din fot lätt stigen trampar
och glädje känner jag
nu är en ny skön dag!




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 705 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-30 08:20



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En text som sprider glädje och bjuder på längtan efter skogspromenader.
2008-12-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Tar till mig din text, som ett hopp inför en ny dag.
Den var jag i stort behov av. Idag och alla andra dagar.
Bokmärker.
2008-09-23

  lyckeli
Fick mig att längta till skog!
2008-09-19

  © anakreon VIP
Känner skogens friska doft ända in i min skrivkammare.
Carl-Erik
2008-08-30

  Carl Thomas
Härliga männsika! Må solen skina på dej!
2008-08-30

  Anguis
Ingen självömkan här inte! Glatt och livsenergiskt samt taktfast. Den senare biten är ju mitt intresse när det gäller poesi, dvs form. Det gör du bra här.
2008-08-30

    Bodil Sandberg
Så glaa jag blir av din fina dikt Gunnar..livslust och fröjd på pränt ..fullkomligen excellent!!!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman