Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medelkassunderkläder på second hand?

skön
ljummen tunga
saliv
smak av lätt kåthet
underlig
oväntat
kanske därför så njutfull
händer
grova bestämda tag

~FRITT FALL~

under dig
ögon mot ögon
åh!
kroppsvätskor som flyter

~~EXTAS EXTas Extas~~

ett stormande lugn
somnar nu långsamt
blundar

aldrig mer


**accessoar: signalsubstans **


(psykopharmaca)




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 11:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Läcker bild...

In your underwear, som PULP sjöng.

Ja, det är något särskilt med intimplaggen.
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson