Tjoho! Lööööördag!
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjoho! Lööööördag!



Kanske..?

 

 

I kväll är det fest

vin ska flöda

Mina ögonlock ska sotas

ögonfransar byggas på

Med röd mun och kropp lyft till skyar

av höga klackar 

ska jag dansa likt en fjäril

vacker bland de vackra 

och är Gud god

får jag doppa min tunga

i någon annans mun

utan att vakna med ångest 




Fri vers av Bellissima
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-30 12:19



Bookmark and Share


  Blåbäret
Ha så världskul det bara går!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima