Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag egentligen

Dina händer på min hud.
Rör mig varsamt.
Smeker mig fram och tillbaka.
Medan du pratar om allt möjligt.

Vi har precis knullat.
Hetsigt.
Intensivt.
Svettigt.
Skönt.

Du har accepterat situationen nu.
Att jag inte är din.
Att jag inte är någons.
Att jag inte vill vara det.
Och det verkar okej.

Inga mer övertalningsförsök.
Inga mer argument.
Nu pratar vi bara.
Är mer avslappnade i varandras sällskap.

Jag vet att du funderar.
Över vem jag egentligen är.
Varför jag har så lätt för att knulla.
Men så svårt för att älska.

Men du frågar inte längre.
Låter mig vara.
I stället berättar du om tjejen du blev intresserad av.
Som har fått cancer.
Och som stöter dig ifrån sig.
Som gjorde slut med dig.

Hemskt.
Du förstår inte.
Men jag förstår henne.
Jag vet varför.
Fast jag inte känner henne.
Så vet jag.
Du verkar ledsen.
Och du försöker dölja det.

Vi knullar en gång till innan jag klär på mig.
Och går ut i natten.
Mina klackar klapprar mot den våta asfalten.
Tillfreds men ändå inte.
I min huvud snurrar tankarna.
Vem är jag egentligen.









Fri vers av Glittra G
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-30 13:23



Bookmark and Share


  berxper
Du skriver lite rått och känslokallt...

men

ändå inte!!

Får intrycket av att det är en uppsatt mur - ett känslomässigt skydd.

Snygg rubrik, som är en retorisk fråga.

Bra skrivet!
2008-08-31

  Dr Jimmy Johansson The 777
Innerst Inne Vet Vi Varför Vi Är Som Vi Är Du Vet Vad Jag Vet
2008-08-30

  korpfjäder
den texten väcker så mycket frågor att utrymmet nog inte räcker till....och också jag undrar - vem är du? Egentligen.
2008-08-30

  Tina-sol
Mycket bra!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G