Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

amazing days?

för om du förstår så ville jag aldrig skada dig

men gjort är gjort och
jag blickar vidare mot fler fantastiska dagar
utan dig

men inte utan minnet av dig




Fri vers av mollypop
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-30 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop