Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne från Maharashtra

 

Ser mig i  tidig morgon bland bergen
helt genomfamnad av rodnaden
där jag går på dimmornas stig


då kände jag mig hemma




Fri vers av Rachel Roth
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-07-24 15:59



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
dikten doftan harmoni och du fångar verkligen, och ger mig sköna bilder. mycket bra
2005-07-24

    ej medlem längre
Man ser scenen, man känner bergens morgondoft...
2005-07-24

  Rachel Roth
jag blev så berörd av din dikt..måhända fanns det mörka under det ljusa, kanske är det där jag känner mig hemma i det ljusa med den mörkare klangbotten...som är vår livssmärta. tack!
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth