Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
driften väljer vem vi är


Valet

du står framför henne
hon känner att du är där
du styrker dig med att
för några årtionden sedan
var du fulsnygg

hej, låter inte övertygande
tjena, banalt
du där, desperat
istället är du tyst

hennes läppar tar en annan
utväg,
bestryks med glans

och endast i den andra
dimensionen
får du kyssa henne




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-30 20:54



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet