Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge och ta emot

 

Vi känner medlidande
med den som ej kan känna sig älskad
men vad känner vi
för den som inte förmår älska?


och är det inte samma person?




Fri vers av Rachel Roth
Läst 218 gånger
Publicerad 2005-07-24 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth