Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hammarslag

Hammarslag
ett under att jag överlever
från morgon till dag
ekar de i mitt huvud
hårda, hårda
hammarslag

Ett krav från ovan
som programerad
omvandlar jag ett nej till;
ett ja!
Du ler
och det svider att jag inte längre kan
få dig att tappa luften som förr
istället trampar du tillbaka
på min fot
hamnar ännu ett hammarslag

Se hur lätt allt är
om man bara tar sig tid
men rummet det krymper
är jag ensam om det här?
ni vet,
när man når taket med bara huvudet och
alla utgångar
är alldeles för små för axlar som aldrig förr
satt sig i respekt
bli inte så förvånad när jag bryter mig ur
du visste det,
att en dag, någon dag
måste man lägga all sin kraft i
det sista utbrytande av hammarslag

Hammarslag
ett under att jag överlever
från morgon till dag
ekar de i mitt huvud
hårda, hårda
hammarslag





Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-08-30 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon