Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN TRÖTTA SJÄLEN

 

 

 

Trötthetens själ

Sätter spår

I min kropp

Vill sova

Inte vakna

Drömma bort

Till en annan värld

Ensamheten  trycker sig på

Vill till sängen gå

Tröttheten sätter sina klor

Vill till sängen gå

Livet roar inte idag

Livet fyller min själ

Med trötthet idag

Meningsfullhet är borta

Nu är solen borta

Jag vaken igen

Vandrar ensam

i nattens land

Ingen håller min hand

Ingen pratar till min röst

Trötta själar

I enmanland

Saknar målet och

Meningen med idag

 

 

  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-30 22:35



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tröttheten sätter dessa spår
endast tillräcklig vila
skapar livskraft
livslust som
återvänder.
Att ibland övervinna
den höga tröskeln ut
kan också ge glädje
som övervinner tröttheten.
Känner igen din beskrivning!
2008-09-01

  friheten
Gillar den!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen