Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skåda

 

Vänder jag mina ögon
lika mycket inåt
som mot den yttre världen


framstår allt i ett annat skimmer
klarare, djupare, sannare




Fri vers av Rachel Roth
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-07-24 16:38



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...ibland så...
2005-07-24

  Nic
Så vist formulerat!
2005-07-24

    Richard
Bra igen.
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth