Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konkret tomhet

Ni krälar äckligt
upp på mina lår
försöker gripa tag
hugga in och
ytterliggare en gång
förstöra

varje bokstav
som en rysning
längs alla hudceller
o b e h a g
upprepas om
och om igen

skriker

vill inte ha er
nära

snälla

försvinn
innan jag
ännu en gång
kryper
längs med asfalten

vill INTE ens
minnas

låt mig kräkas
upp hela eran
förbjudet nära
existens

låt mig andas,

ifred.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 626 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-30 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jäkligt snyggt skrivet!
2010-08-30

  Paulus Johannes Allaverdi
vilken överlappning! underbart skrivet!
2010-02-08

  aol
ruggigt med tomheten som kommer efter hatet
2010-02-02

  TobbeTooMuch
Kan bara hålla med.
2009-12-14

  lodjuret/seglare VIP
detta är så verkligt mycket 'övriga genrer' det bara kan vara, nej jag ändrar mig, det är ren o skär poesi
2009-12-04

    vilgot hellros
bra skrivet!
2009-10-13

  blaite
Grym poesi..agressivt underbar..Blaite
2009-04-28

  dead_prez
ett fantastiskt stycke poesi
2009-01-07

  KevinBroberg
Ett igenkännande,
ett underverk.
2008-08-31

    Vickin
men jag menade någonting och inte någontong förstås.
2008-08-30

    Vickin
Du beskriver nåntong obehagligt, så att det berör, så att man tror dig och "låt mig andas ifred", bra du!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér