Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag e över dig nu

Jag tror att jag är över dig nu

Jag kom över dig
gick över dig

Jag lyckades trycka ner dig,
ner dit du tvingat mig.

Så stanna nu där
kräla i skiten ett tag
Känn den svidande känslan av svek
Känn mitt hjärta svaga slag
Förstå, mitt liv är ingen lek

Du måste få lida ett tag

Känn dig som hemma i detta rum av betong
Känn dig som hemma och lyssna på min klagosång
Känn detta hårda slag mot Din panna
för jag tänker aldrig mer be Dig att stanna

För jag är över dig nu

Så färväl till dig min vackra vän
efter att jag är klar med dig
kommer vi aldrig att ses
igen.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-31 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely