Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn

Vissa saker i

livet vill jag sudda bort

dig till exempel




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 15:34



Bookmark and Share


  korpfjäder
ooops, hoppas jag får vara kvar och läsa dina texter bara!
2008-09-02

    Bodil Sandberg
håller med..vissa vill man radera ur minnet..fast..det verkar omöjligt..nå ja..så får man förtränga

bra skriftat ur sannings rum!!
2008-09-02

  Mr Lindemann VIP
Näejdå!
Erkänn att vi har en skriv-läs relation!
2008-08-31

  aol
ja tänk om det gick
2008-08-31

  Mygg
Tänk om det fanns ett minnenas suddgummi!
Fin dikt!
2008-08-31

  VildLilja
Får mig precis att tänka på filmen "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" Sett den? En mycket bra film som får en att tänka:)
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt