Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"söndagsstädning i troslösheten, hymnerna och vilsesmeten" - efterrätt nån? ;P


Sunt förnuft

 

~

när jag var liten

fick jag beröm för

min fantasi

 

vem sa att allt var sanning

jo, den som log mest

 

tur man lekte med kottar

grymtade själv 

 

satte barrknorr på allt man såg

 

tur man fick en dumleklubbspeng

för kottstädning per hink

 

Gränsen mellan sunt

och förnuft

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-31 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri