Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten pungspark till min sons far


Du kommer aldrig bli en man


Han fyller ut byxorna i
ett försök
Att vara mer man
än någon annan

Jag Ler hånfullt
för jag vet

Du skulle inte vara man
om du så hade kuken i pannan




Övriga genrer av Elisa-Linn
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-31 17:09



Bookmark and Share


  Latifa Baker
gött mos! fan va bra skrivet!!! eloge!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn