Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag föll för grupptrycket

jag brukade vara cool
som alla andra
är

nu är jag
frän
fränare
fränast

frenny den fräna
det är jag

mycket fränare
än cool




Övriga genrer av greajt
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 06:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
som nedan säger,

en naturbegåvning
en begåvning av naturen
en naturlig gåva

en gudinna
2011-09-14

  halmstrå
Antingen är du väldigt mycket äldre än det ser ut som på bilden eller också är du helt enkelt en naturbegåvning. :)
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt