Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INRE OTRYGGHET

 

 

 

När otryggheten virvlar inom

Blir utom av känslor som dränker

Bröstet vill ut sprängas ut

Tanken av otrygghet

Får benen att gå vilse

En bit åt alla

Ingen åt mig

Tryggheten faller

Som ett dött höstlöv

Luften är rå och kall

Framtiden skrattar åt mig

Sträcker ut händer

Griper tag förgäves

För känslan av

Otrygghet

Vaknar jag av

Varje morgon




Fri vers av Fånga dagen
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 11:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Otryggheten får du verkligen fram här, starka ord som känns att läsa.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen