Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckel

Jag känner mig så smutsig och äcklig.
Skändad på något vis.
Det kryper i hela kroppen, sitter fast utan på och inget kan få bort det.
Hur jag än skrubbar, skållar mig själv så sitter det där.
Allt äckel, allt hat, alla bittra stunder.

Jag hatar det så




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 15:43



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Vissa saker går inte att tvätta bort.
Som Cohen sa:" Ett ärr visar man upp i stolthet, men vem visar upp en finne?" Låt inte äcklet få dig astt tvätta dig sönder och samman. Hellre hel och skitig. Men jag förstår alldeles för väl vad du menar, tyvärr.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy