Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonkatalogfantasi

Ditt namn är inringat i min telefonkatalog.
Vi har aldrig pratat med varandra, men jag tänker att du tycker om Marlon Brando, precis som jag.

Du står i tvätteriet och tar ut dina rena kläder ur torktumlaren.
Jag står bredvid med min smutstvätt i famnen och stirrar på dig i smyg, fast jag har tvättmaskin hemma.

Du har säkert dina CD-skivor i alfabetisk ordning, precis som jag.

Och när du ska sova tänker jag att du håller om mig tills jag somnar.
Först då kan du falla till ro.

Du vet inte vem jag är.
Jag har aldrig varit lyckligare.




Fri vers av emilou
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-01 20:45



Bookmark and Share


  Lina
alltså den här är grymt bra! bara första versen är avundsvärd för en slampoet
2008-11-18

  emilou
Att min hemlige kärlek inte kan somna förrän jag sover :)
2008-09-05

  Lina
mm, du kan ju det här! vad roligt att läsa lite som du skrivit! men den här versen hängde jag inte riktigt med på: "Och när du ska sova tänker jag att du håller om mig tills jag somnar.
Först då kan du falla till ro."? Hur menar du?
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou