Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bistra sanningen?


Vi är..

Alla brickor i livet stora spel


Jag är en joker


En stand in



Som håller på att förlora.




Övriga genrer av ArasÖ
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-01 22:57



Bookmark and Share


  Havsbris
varför förlora?

Hoppet är sist att
dö, lever du så kämpar du
för det som kommer, kommer
alltid med en mening!!
Sanningen är du...

Väldig fin poem, kort och
gott, läs- och tänkvärd, med
sina vackra metaforer och
associationer ,o)

Vålkommen ,o)
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ