Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla går o svär över vädret, att det är så kallt. Men inte jag. För jag är en årstidsoptimist!


De säger att det blir snö inatt

Finns det något mysigare än första snön?

Varje höst går jag & längtar

Full av förväntan

O varje år är det samma resultat

Vid den första snön

Då stannar jag alltid upp

Njuter i fulla drag

Av den första snön

En viktig upplevelse varje år

Blir alltid lika lycklig

Varje gång




Övriga genrer av ArasÖ
Läst 366 gånger
Publicerad 2008-10-30 12:55



Bookmark and Share


    seriöst störd
Snö är lycka. Till hundra procent. :)

(Om man nu bortser från när den kryper in i det lilla utrymmet mellan vanten och jackärmen och smälter längs underarmen så..)
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ