Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde inte hålla med mer


Häromdagen så sa en vän till mig






Ett hem utan katt är som en kropp utan själ







Övriga genrer av ArasÖ
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ