Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltid samma sida vänd mot oss..


delad sorg

Jag ser upp mot himlen

Månen ser olycklig ut

Kanske

Är det en reflektion

av mina känslor




Fri vers av ArasÖ
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 20:40



Bookmark and Share


    seriöst störd
Den börjar bra, det gör den. Sen blir den så... förutsägbar. Jag hade liksom väntat mig något mer.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ