Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte vara den enda


Jag önskar jag kunde flyga

Jag önskar jag kunde flyga.
Tänk så smidigt det hade varit att slippa dyr buss & taxi.

Varför kunde inte jag fått vara en fågel, eller kanske ett mellanting av människa & fågel.
Eller bara en människa med vingar.
Stora vingar.
Vackra vingar i regnbågens alla färger.

Min högsta dröm är nog att kunna flyga.
Jag har bestämt att jag ska uppfylla den önskan en dag.
Dock utan vingar.


Jag ska flyga en hang glider!




Övriga genrer av ArasÖ
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ