Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min typ av poesi

Jag har aldrig varit så mycket för finskriven poesi.
Alla ord som ska rimma med varann & alla kluriga ord
som man inte förstår, men som måste ha en betydelse.
Jag är den som inspireras av de enkla.
Som skriver så att jag kan sätta mig in i den
situation de beskriver med simpla ord & fraser.




Övriga genrer av ArasÖ
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-25 20:47



Bookmark and Share


    Issand.
ja, det håller jag faktiskt med om, väldigt, väldigt mycket!
2009-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Alla skriver på olika sätt.
Det vore trist om alla skrev på samma vis.
2009-01-25

    Bleu
Håller med!
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ