Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde inte mina ögon när jag först såg det

Alla har ju någon gång varit singel & många är det just nu.
Som jag.
Har ni nångonsin tänkt på att när man söker, letar efter Mr right now,
så händer det INGENTING.
Man svidar upp sig & gör sig extra snygg för kanske, bara kanske,
så dyker han upp idag.
Tyvärr så händer det ju aldrig.
Inte för mig iaf.
MEN en sak har jag däremot märkt, i min jakt på ständiga misslyckanden.
När jag väl gav upp letandet efter DEN TILLFÄLLIGA personen i mitt liv,
& bara ägnade mig åt, just det, mig själv.
Bara struntade i att flörta desperat efter allt & alla.
Det var då, då släppte allting & jag blev plötsligt månadens nyhet.
Man kan säga att jag hade tryckt på en hemlig knapp så flockades
killarna direkt.
Det var ett tag sen jag gav upp allt vad killar heter, men det avskräcker
inte det manliga könet.
Tvärtom så verkar det mer eggande.


Så dagens notis är:
Visa att du är nöjd med allt som det är & att du trivs med dig själv.
Utstråla att du inte behöver nån nu för att klara dig.
DÅ ska du se att många kommer flockas kring dig för att du är.
Den självsäkra,roliga, snygga,underbara bruden alla vill vara med.




Övriga genrer av ArasÖ
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 23:01



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
det känner man ju igen sig i lite... bra skrivet!
2009-08-12

    Johnjohn
tycker du träffar mitt i prick här.snyggt..*applåd
2009-05-04

    TigerFisk
Hahaaa ja ligger ngt i det..
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ