Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet



Hur hittar man tillbaka till det man en gång var?
Hur hittar man tillbaka, måste få ett svar

Kanske ska man istället blicka framåt och vara nöjd med det man har
Kanske borde man leva vidare,
Innan något livet tar.

För vem vet egentligen hur länge vi ska finnas till
Ingen kan ju leva för evigt, men vi vill, vi vill

Eller borde vi ta allt som det kommer och leva livet ut
För det gäller att ta vara på tiden innan tiden tar slut.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 23:06



Bookmark and Share


  jokerdam
vi bör leva det !
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely