Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raggningsrepliker

Jag har tappat mitt telenummer, kan jag få låna ditt

Din pappa måste va tjuv, han har stulit glans från stjärnorna för att lägga i dina ögon

Hej hjärtat ska vi äta frukost ihop i morgon

Jag tycker mest om te, gör du också det, då beställer jag det till imorgon bitti

Du är lika vacker som jag är ensam….

Hittar du till Televägen? Nehe men imorgon hittar du dit

Har du lust att se mitt nya badrum, härligt kakel där ska du veta

Det måste va en tanke som en händelse, jag kände att jag måste köpa nya snygga lakan idag

Jag föredrar att ligga på höger sida, men du kan få välja först, ändå

Vet du hur en nyrenoverad 3 a ser ut på Televägen? Snart kan du göra det…

Dina ögon är som mina fötter, stora, bruna, våta och ömma….

Vilken morgontv program föredrar du, vi kan ju se tillsammans

Min älskade gick bort igår… Jaha? Ja min älskade vovve de är så tomt i sängen och överallt

Det är en sån skuldra jag skulle vilja gråta emot, när jag är ledsen

Jag har en bilbana uppsatt hemma, vill du inte prova

Dina skor skulle passa i min skohylla

Du är en sån som jag skulle vilja ta med mej till en öde ö, ja eller Koz om nån vecka

Tycker du om romantiska stunder framför en brasa? Jag har en öppen spis….

Kallas du blåklint?

Står de ”solsken” på dörren hem till dej? Var är den dörren nånstans

Jag har en ängel över min säng, också

Jag har båt, behöver en vacker galjonsfigur…

Jag är brandman på fritiden, rycker alltid ut, i tid

Märkte du hur de liksom ”ryckte till” i luften när våra ögon möttes

Vill du följa med, ska fixa paraply bara, du kanske smälter i regnet…

Yes honey, har alltid gillat blommors frukt

Tänkte köpa en vas, men ingen var vacker nog för dej min blomma...




Övriga genrer av LassO
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-05 10:24



Bookmark and Share


    papillon
Rembrandt till Saskia: "Skall du hänga med hem och kolla på några etsningar".......
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO