Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Daterat: Torsdagen den 15:e juni -2006


lifes a bitch and so am I!

Imorn är det skolavslutning.

då ska jag på BUP-samtal.

*tummarna upp*

eller inte..

det suger bäverkuk som fan!

-mm, men hur mår du då, på en skala
från 1-10 o 10 är jag vill bara dö o bla bla bla...

-det kan jag inte tala om för dig för du är dum i huvet
o snackar till mig som om jag vore ett jävla småbarn
din psykotiska kossa!!

Det hjälper inte ett jävla piss att gå dit..

allt bara rivs upp o jag blir ännu deppigare.

o mamma har ju fått syn på det där, ja..

- men jag tycker att du ska prata istället för att
göra sådär..

whine whine!

Nej, det hjälper inte att prata.

jag vill inte prata för du blir bara så medlidsam
o det är äckligt!

jag gör hellre som jag gör nu o står ut med smärtan
på egen hand.

O vad tycker vi om terapeuter då?

jag har min första tid hos en i juli..

JULI!

det är ju hur jävla långt dit som helst!

ja, här sätts man som första prioritering.. eller inte!

förresten, imorn.

så ska jag dit för att dom ska kolla
om jag behöver medicin mot min sk. nedstämdhet (!)

kan ni fatta? min BUP-person kallade det nedstämdhet.

-nej du är inte deprimerad, du är NEDSTÄMD!

jaha, o här blir man genast dumförklarad :O

ok, sen när blev du expert på mina känslor??

bara undrar liksom..

Fan, jag skulle kunna hålla på o gnälla i evigheter, men jag orkar inte nu..

ska lägga mig snart såå...

so long fuckers! o liv ^^


And now I know the end is near, and so I face the final curtain*sjunger*




Övriga genrer av ArasÖ
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-01 23:36



Bookmark and Share


  Havsbris
Tragiskt och humoriskt
på samma tiden ;o)

Du är bra, du beskriver
perfekt alla känslor du
går genom och visar
hur inkompetenta såna

kan vara eller ... inte
hahahah skojar lite med
nu ;o)

Du har så rätt och
systemet är inte det bästa
som de predikar världen
ut... men men!!

Starkt och rakt skriven,
du rör och berör, låt
ingen ta kontroll över dig
eller dina känslor!!!

kram och tack
natti ;o)
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ