Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helt sonika

stegrar i hettan av din köttsliga strid
är dig underdånig
i en kollaps av obehärskad lust

din tunga lapande
dina fingrar lätt stökiga
din kropp behagfullt slingrande

stilla (!)

vi båda i våra paradisdräkter
nyss i ett omåttligt frosseri
av kroppslig beundran (?)
i denna minut
det enda som kvarstår
en avkyld
och glasartad blick




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-02 07:41



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Man blir ju brunstig av detta alster! Snusk, erotik och matolja och några vändstekta ägg mmmmm najs!
2008-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Var det bara det fysiska? (Vilket i och för sig inte är så "bara"...)
2008-09-04

  Dr Jimmy Johansson The 777
mmmmmmmm....du är på god väg att dikta lyriskt...

Extremt Stygg Titel Du Selekterade......

"Helt Sonika" är ett antikt urpunkband från Rågsved ( år 1975 )
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson