Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYANSERNAS FÄGRINGAR

 

 

Nyanser av färg

Liv har olika nyanser

Nyanserar sig

Fyra nyanser

Dofter av nyanser

Nyansrikt

Nyanser i regnbågen

Nyanser i havet

Nyanser på himlen

Nyanser berikar

Vackra Nyanser

Nyansers brytningar i färgskiftningar

Älska nyanser




Fri vers av Fånga dagen
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-02 23:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och fyndigt skrivit
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen