Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten är min




Hösten är min

snålsol

kallvind

ösregn

gråmörker

lövfall

hemtrevnad

stillhet

eftertanke

sinnesro




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-03 17:05



Bookmark and Share


  Delora
Du får mig att längta så innerligt efter hösten! Mycket vackert skrivet!
2008-09-08

  Michaela Dutius
Du beskriver på pricken varför vi behöver hösten- "den vår som de vise kallar höst"- har någon sagt- minns inte vem...men den meningen beskriver verkligen din dikt
2008-09-07

  J A Nicander
Japp! Precis så! Underbar beskrivning.
2008-09-04

  Fånga dagen
Fint skrivet en del av hösten är detta
Anna-Karin
2008-09-04

  Måna N. Berger
Grattis till placeringen bland dagens "fem"!
2008-09-04

    Bodil Sandberg
Den här tycker jag om i allra högsta grad...njuter så de vackra stilla rofyllda orden
2008-09-04

  Maria T
Hösten är också en fin årstid då
naturen liksom går till vila för
återhämtning.
Fin dikt.
2008-09-04

  * Ammi *
ja så är det , blandad kompott!
2008-09-04

    Maria Malm
Hösten är mys-stunders tid.
2008-09-04

  Måna N. Berger
Fint! Hösten kan vara den plattform vi behöver för att samla tankar och vila.
2008-09-04

  noname_realmind
Får man vara med på en hörna?

Myshösttoner... gillas... :))
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors