Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missade precis himmelen

Om du vandrar ensam en vilsen kväll -
så lovar jag att vara den du söker inatt.
Stänger du en dörr så öppnar du en ny.
Jag har gjort det förut då jag bara ville fly.

Timmarna gick för långsamt och min själ dog av tristess.
Kom till stjärnorna inatt när världen är upp och ner.
Älskling, jag är ditt spader ess.

För när livet jagar ifatt så vet du att:
Att det är du som måste springa annars är
verkligheten ikapp.
Om du säljer dig då kommer du aldrig hit igen.
Jag vet vad jag säger ,för jag missade precis himmelen.

Cirkulera runt, hitta aldrig hem.
För när du väl kommer någonstans så måste du fly igen.
Har du bränt alla broar så måste du bygga en ny.
Men allt är en återvändsgränd ikväll.

Alla ville ha en bit av mig för sin egen vinning.
Ett objekt att bara leka med för i deras ögon var jag ingenting.
Älskling, för dig är jag allt.

För när livet jagar ifatt så vet du att:
Att det är du som måste springa annars är
verkligheten ikapp.
Om du säljer dig då kommer du aldrig hit igen.
Jag vet vad jag säger, för jag missade precis himmelen.




Fri vers av Emil Idre
Läst 350 gånger
Publicerad 2008-09-03 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre