Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suveränt, suveränt

Krossad kärlek, ritual, drunkna och försvinn i en himmel av hav.
Ta din chans och förlora min, le mot döden och sen dö distinkt.
Fråga aldrig varför det blev såhär, du vet att det är suveränt.

Blodiga kroppar, vänd och gråt, gör dig omöjlig för den som vill nå.
Makt är överskattat så sno ett land med miljoner liv att leka med i din hand.
Känn aldrig efter hur det är, det är så jävla suveränt.

Det är meningen att det ska vara så här.
Det är meningen att tyna bort i en undre värld.
Le, skratta och gråt, vi får aldrig det som är värt nåt.


Sparka, slå, ta ett liv eller två.
Vad gör det när vi kommer igen, kärleksbarn efter hämnd.
Förortshat mot en egen regim, anarki, vi gör vad vi vill, suveränt.

Kalla platser, förrått hat.
Ingen får säga vad de vill, alltid samma sak.
Vi är den nya hemliga polisen, det är suveränt.

Det är meningen att det ska vara så här.
Det är meningen att tyna bort i en undre värld.
Le, skratta och gråt, vi får aldrig det som är värt nåt.




Fri vers av Emil Idre
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-09-03 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre