Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kommer det gå?


Vi kom som helt nya, visste inte vad som skulle hända.

Där stod allt, framtiden, och jag visste inte hur jag skulle ta tag i den.

Jag saknar tryggheten men tycker ändå om friheten, det nya.

Jag vill hålla fast i det gamla men vet inte om det kommer att gå.

Så jag ber dig. Hjälp mig, håll tag i mig och ta hand om mig.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-03 21:27



Bookmark and Share


    Issand.
bra, lite spännande men ändå inte

gillar den!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin