Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synlig för mig

jag ser dig,
jag har alltid
sett dig och
jag tror att
jag aldrig
kommer sluta
se dig.

du kommer
alltid finnas
i mitt synfält.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-15 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin