Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vandrar hela tiden mellan två världar, men ingen av oss vet hur långt avstånd det är mellan dessa. Ibland är avståndet nog kortare än vi tror.


mellan två världar

Min gammelmorfar
John vakar över mig
när jag sover, och det
känns bra.

Han sitter där på min
sängkant och lägger en
hand på min panna och
följer med mig i mina
drömmar där han hjälper
mig med mina problem.
Det ger mig frid.







Saknar honom och alla
andra som inte längre
finns kvar i denna värld
men de finns alltid
någonstans, på något
plan med mig.




Fri vers av elinbelin
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 20:49



Bookmark and Share


  Lulijia
vad fint elin :)
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin