Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag göra?




Ibland känner jag mig så tom













förutom den där kalla kulan
av oro i magen..




Övriga genrer av elinbelin
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin