Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saker förblir desamma även om allt har förändrats.

Nu är snart julen här med
all dess härlighet igen och
den ska firas på samma sätt,
men allt är inte det samma
längre. Ändå ska vi fira den
på samma sätt som alltid och
skönt är väl det.

Dock kanske detta är den
sista normala julen vi
får tillsammans hela familjen
så det känns lite bitterljuvt,
men jag ska njuta och göra
det till det bättre.

Hoppas bara allt blir bra till slut.




Fri vers av elinbelin
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-20 14:59



Bookmark and Share


  Lulijia
Allt kommer bli bra tillslut snuttis :)
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin