Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför ska ingenting vara enkelt?


jag är ingen flicka som tar första steget.

tänker
andas
drömmer
om dig.

pratar om
dig gör jag
knappt, vill
inte förstöra
det.

och att prata
med dig om
det kommer
inte på fråga,
det skulle jag
aldrig våga.




Fri vers av elinbelin
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-21 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin