Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kylan möter värmen

det är kyligt ute nu,
drömmer mig bort
till varmare länder,

och snart börjar nog
snön falla.
där sanden är stekande
och vattnet svalkande.

marken täcks av is,
palmer som svajar
i vinden.

och julen kommer bara
närmare.
men det är väl som
man säger, borta bra men
hemma bäst.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
intressant tvetydig form gör den här dikten till något speciellt
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin