Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss leva!


Fryser du, min kära?

Är det världens kalla
hotfulla ord
som fått dig i obalans?

Låt mig hålla om dig
Jag ska skydda dig
från vargar och demoner

Låt oss dansa tätt tillsammans
till ljudet av mjukt fallande sommarregn
på ängar av vallmo och jasmine

Vi kan måla himlen violett
Sväva
ovan bland molnen
Fria från allt sans och vett

Stilla
kan vi sedan somna
i drömmarnas famn
medan kvällssolens sista strålar
vilar över oss
Värmande
likt ett transparant täcke

Och kring oss
ska eldflugor dansa
sin nattliga vals
till syrsornas vaggsång
I stjärnornas mjuka sken


Det händer vidunderliga ting
i denna värld
Så tappa inte tron!

Låt fantasin leka med dig
så ska livsglädjen
åter knacka på din dörr

Tills dess ska jag hålla dig
i min famn

Min kära




Fri vers av Almaz
Läst 732 gånger
Publicerad 2005-07-25 17:04



Bookmark and Share


  Rublev
Så mycket hopp och värme du sprider!
Åh, vilket underbart slut! Älskar det!!!
:)
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Almaz
Almaz