Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att såra

Kan jag såra
ibland ...


När jag märker det
blöder min själ...


Vill jag såra...
nej, aldrig...


Varför händer det
då?


Omedvetenheten...
tröttheten...
stressen...


tränger sig på...


Därför är det
så...

att det händer ...






Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna