Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck!

Släck mitt liv
Tryck, sikta och släck
Låt tystnaden prata igenom
Depression leder
Till en inspiration

Släck mitt liv
Som mörkret är tyst
Är mitt liv likadan
Mörkt som bara jag kan se
Släck, släck
Jag utmanar dig

Men snälla
Låt nattlampan stå på
God natt




Fri vers av A.C
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-09-04 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.C