Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling!

Skapar med mitt liv. Låt allt ske med ett blund.

Låt mig inte få luras, inte få köpas men få säljas.

Mitt verk är ditt knark.




Fri vers av A.C
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.C