Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort liv

Mitt liv så kort.
Mitt liv så kort.

Det som har varit är långt bort.
Det som har varit är långt bort.

Mitt liv så kort.
Mitt liv så kort.

Det som har varit är långt bort.
Det som har varit är långt bort.

Alla drunknar i strömmen.
Och än idag har jag inte
fångat mitt liv i drömmen.




Fri vers av A.C
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.C