Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Oss

Synen jag ser gråter,
Själen jag trampar på förlåter,
Holländaren skrattar bort sin tid,
Den troende tackar för sin strid
General, General, fram vi ska,
Till Guds frid




Fri vers av A.C
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.C